Lykken står den kække bi

https://digitaliseringen.it/?p=415#top
0 like

Johannes Møllehave er 72 da han udkommer med bogen »Det ender godt«. Han siger et sted: »Jeg har altid følt, at jeg skulle til eksamen, men den følelse er forsvundet med aldren«. Jeg har haft og har det på samme måde. Han siger videre: »Folk, der har en god samvittighed, har som regel også en dårlig hukommelse«.
Han siger også noget meget vigtigt: »Teologen K. E. Løgstrup siger: Lykken er ikke, at det lykkedes, men det, vi kommer ud for.
Det er det, der sker under vejs, der er livets mening. Livet handler ikke om at blive saglig eller vinde eller nå et bestemt mål. Gaven til os er, at vi lever. Opgaven er at leve hver dag. Du kan ikke sige: “Nå, nu er jeg 70 år, nu behøver du ikke leve mere”. Vi skal leve hele tiden og begynde igen og igen. Vi skal være på vej.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.