Er mennesket som udgangspunkt puritansk

https://digitaliseringen.it/?p=432#top
0 like

Man må jo ikke længere reklamerer for tobak. Derfor er det en god grund til at gøre netop det. Vi skal alle være så afsprittede, regelrettede og puritanske, men det er mennesker ikke. Hvis ikke vi får lov en gang i mellem, at gøre noget, der ikke er hensigtsmæssigt, bliver vi sgu ikke mennesker, vi bliver robotter. Vi kan ikke leve vores liv efter en lineal eller reduceret til et regneark. Vi er ikke perfekte, men målet med at overvåge os alle samme, så vi ikke begår fejl har George Orwell skrevet en bog om og den hedder 1984. Vi kan ikke blive ved med at øge kontrollen for at stoppe kriminalitet, men det er vist det den nye justitsminister Nick Hækkerup er ude på. Hvis vi vil have et samfund med 0% kriminalitets rate, så bliver det ikke rart sted at bo. I Østtyskland havde de stasi, hvor den ene halvdel af befolkningen overvågede den anden halvdel. Men med computere og digitaliseringens indtog, bøhøver man ikke så mange folk, det kører automatisk, men er ulovligt.

Vi har ret til et privatliv det står i Grundloven §72 og den europæiske menneskeretskonvention artikel 8

Når det er sagt eller skrevet, er det vigtigt for mig, at advare på kraftigeste mod at ryge tobak og informerer om, at mange af Marlboro-mændene er døde af kræft.
Det kan godt være at unge mennesker synes det er smart, at ryge, men det er det ikke, det er dumt, meget meget dumt.

Gif der skifter billede hver 10. sek.

Min er lidt slidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.